skip to Main Content

De masterclass die de manier waarop je eet zal veranderen

Geef niet op: vind jouw 2022 gewichtsverlies oplossing opnieuw uit met Shena’s Gouden Tips.

Sluit je aan bij lifestyledeskundige Shena van der Valk in deze eerste GRATIS masterclass les, terwijl zij baanbrekende kennis over ‘voedselfilosofie’ deelt, waardoor je de tools krijgt om je welzijn en vitaliteit terug te krijgen. Ontdek waarom 75% van de mensen die deze masterclass hebben bijgewoond, het sterk zouden aanbevelen aan hun vrienden.

Slechts één maand geldig

Meld je hier aan en krijg de eerste les van Shena’s Masterclass gratis. Wil je liever de eerste les van een andere masterclass bekijken, dan kan je deze hieronder ook selecteren.

  Bekijk de preview voor deze Masterclass

  Wat je zult leren

  • De ultieme ‘gewoonte-hack’ om junkfood en ongezonde trek voor altijd te verslaan:
   Deze eenvoudige techniek zal niet alleen je verslaving aan snoep, chips of ijs een halt toeroepen, maar ze ook vervangen door gezonde trek.
  • Waarom bepaalde lichaamsbeweging en diëten ‘wijsheid’ slecht zijn voor gewichtsverlies:
   Shena deed onderzoek naar wat WEL werkt voor iemand zoals zijzelf, met weinig doorzettingsvermogen, om op een snelle, gezonde en duurzame manier af te vallen.
  • De gemakkelijkste manier ter wereld om je lichaam te transformeren:
   Ontdek hoe Shena haar eetgewoontes permanent heeft kunnen veranderen en dus haar lichaam heeft genezen van cravings en haar optimale gewicht heeft kunnen bereiken binnen 10 weken – allemaal door kleine, moeiteloze veranderingen aan te brengen in je levensstijl, die je nauwelijks zult merken.
  • Hoe grenzeloze jeugdige energie en vitaliteit te krijgen (en daarbij overtollig vet te verdampen):
   Ontdek hoe jij een natuurlijk mechanisme in jouw lichaam activeert dat ongewenst vet omzet in energie – zodat je niet alleen gewicht zult verliezen, maar ook vermoeidheid kunt verslaan en elke dag voor 110% kunt leven.
  • Dat de ‘schijf van vijf’ complete onzin is:
   Leer hoe de op winst gerichte voedings-, bewegings- en dieetindustrie de mensheid decennia lang heeft misleid – en een cultuur van slechte gezondheid en overgewicht heeft veroorzaakt bij miljarden mensen.
  • Het geheim voor levenslange gezondheid:
   In Shena haar ontdekkingstocht naar een gezondere levensstijl is zij er achter gekomen dat het tellen van calorieën en meer van die hardnekkige gewichtsverlies mythen, juist niet goed voor je zijn!
  • Hoe je dit vol blijft houden, zonder terugval:
   Voel jij je weleens gestrest, angstig of depressief? Leer meer over het fascinerende verband tussen je dieet, beweging en emotionele gezondheid, en hoe jij je weg naar geluk en gemoedsrust kunt eten.
  • Een personal training sessie uit het leven van Shena:
   Leer samen met Shena en haar zus Felicia van der Valk hoe jij het beste kunt sporten om jouw doel te bereiken, die van Shena was om een zandlopersfiguur te verkrijgen. En dat is haar gelukt!

  Aan het einde van deze Masterclass

  Heb je een nieuwe kijk op voeding & beweging en hoe dit je gezondheid beïnvloedt. Je zult eindelijk verder kijken dan de mythen en onnauwkeurigheden die de samenleving je heeft gegeven, en de tools en kennis hebben om voedingskeuzes te maken die leiden tot buitengewone gezondheid, optimaal gewicht en grenzeloze vitaliteit.

  Over Shena van der Valk

  Shena van der Valk is een moeder, zus, dochter, vrouw van, vlogger, influencer en onderneemster. Ze heeft vele ballen hoog te houden zoals wij allemaal maar al te goed kennen. Na haar zwangerschap was zij 20 kilo aangekomen en kreeg het er maar niet af!

  Haar mindset is ook verre van waar die moest zijn om haar kilo’s er af te krijgen! Dit deelt zij allemaal in haar vlogs die op YouTube te zien zijn. Op een gegeven moment was ze het volledig zat om zich altijd moe te voelen, een huis te hebben dat altijd een rommeltje was en voor te TV te hangen met een zak chips!

  Er moest iets veranderen, zij moest veranderen. Zoals ze zelfs zegt in haar Masterclass; ‘Daar stond ik dan, voor de spiegel, met mijn pens’. Een pijnlijk aanzicht voor haar. De vrouw in de spiegel herkende ze niet meer als haarzelf. Dit was het breekpunt, haar low point, het begin van haar transformatie naar het leven waar zij zo naar verlangde.

  Haar verhaal, haar learnings, tips en tools zal ze allemaal open en blood leggen voor jou in haar masterclass. Die 20 kilo is er nu vanaf en daar heeft ze voor moeten werken. Van een dame die geen doorzettingsvermogen kende, haar hele leven, is ze getransformeerd in een vrouw met een six pack, een goed lopend huishouden en business en vooral een aanhoudend gezonde levensstijl!

  Ze deed onderzoek naar hoe haar rolmodellen fit werden voor een filmrol of catwalk. Deze geheimen zijn niet te vinden, maar Shena kwam er achter en deelt dit nu met jouw. De masterclass neemt je mee in hoe te eten, bewegen en je mindset te verrijken om jouw doel te bereiken!

  Klaar om te ontdekken wat een lichaamstransformatie echt betekent?

  Leer vandaag nog met Shena van der Valk’s eerste GRATIS les.