skip to Main Content

Wat is Learnely?

Learnely is een platform voor ambitieuze vrouwen. Zij kunnen bij ons hun kennis vergroten met online cursussen en live events door toonaangevende professionals.

Wij geloven dat vrouwen elkaar moeten helpen. Onze masters delen kennis over gezondheid, carrière, ouderschap en lifestyle. Daarmee geven we vrouwen de mogelijkheid en het zelfvertrouwen om hun lot in eigen handen te nemen.

Learnely is in 2021 opgericht door Simone Hulst.

Waarom ben ik Learnely begonnen?

Wanneer zaken niet mee zitten in mijn gezin, heb ik geen vlammende dag op werk. Ik vind mezelf niet altijd zo mooi, zoals op de foto hier boven. Of als ik een tegenslag heb met werk, jemig wat ben ik dan streng voor mezelf.

In onze carrières, liefdesperikelen, vriendschappen, ouderschap en alle andere rollen die wij moeten vervullen stellen wij de hoogste eisen aan onszelf. Dit is voor iedere vrouw herkenbaar.

Ik had het zo fijn gevonden, om tijdens de vele hoofdstukken van mijn leven, een handboek te hebben die mij vertelde: Hoe weet je wanneer iemand echt bij je past? Hoe kan ik van mijn passie leven? Wie is dat stemmetje in mijn hoofd en wat kan ik daarmee?

Levenskennis dus. Dat leer je niet op school. Dit is de eerste reden waarom ik Learnely ben begonnen.

De tweede reden is, dat na de geboorte van mijn dochter, ik zo’n oergevoel voelde opborrelen in mij het gevoel dat ik mijn steentje bij wou dragen aan een betere wereld voor haar en alle generatie vrouwen na mij. Veel tegenslagen had ik beter kunnen begrijpen als deze openlijk besproken werden en ik meer kennis had van zaken die voor vrouwen niet onder handbereik zijn.

Op basis van (zelf)kennis kunnen we groeien. Voelen we ons zekerder ‘van onze zaak’ en kan je de dag met opgeheven hoofd aan. Alle Masterclasses van Learnely zijn gebaseerd op het leven van de vrouw, kennis die je niet op school leert.

Ik hoop dat ik over een paar jaar kan terugkijken en kan zeggen dat het ons geluk is om een bouwsteentje bij te dragen aan meer inclusiviteit voor vrouwen!

Veel liefs, Simone

Feestje

Wat onze members zeggen over Learnely

“Ik heb een van de eerste master classes mogen bijwonen van Learnely. Simone Hulst heeft de bijzondere gave om verschillende vrouwen bij elkaar te krijgen en toch één groep te creëren. Ik vond het geweldig!”

Natascha de Nijs Eigenaar Personal Gym Overveen

Vragen over Learnely?
Neem contact op met Simone

Meer weten of een samenwerking starten? Bereik ons op een van de volgende kanalen.

Mail ons op hello@learnely.nl

Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Of bekijk onze Instagram.